På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 7 boliger som er til salgs akkurat nå:

Moderne rekkehus fra 2015 med carport.

Nydelig og moderne rekkehus fra 2015. Gjennomgående god standard hvor du kan flytte rett inn. Beliggenheten er flott, få minutter gange til sentrum. Rolig blindgate med lite trafikk og kort vei til Drammensveien med ekspressbuss. Barnehage og skole i Madsebakken og flotte turområder i nærheten. Badeplass i KJennerudvannet.

Se flere bilder og last ned prospektet av boligen her. 

Stor og innholdsrik enebolig på flott tomt, i sentralt og svært populært område.

Stor familievennlig bolig på flott tomt. Eiendommen ligger i et eldre etablert og populært boligområde på Risteigen, ved Drammensveien. Nærhet til busstopp, skole, barnehage og matvarebutikk. Gangavstand til bysentrum.

Se flere bilder og last ned prospektet av boligen her. 

Eldre enebolig med moderniseringsbehov, beliggende barnevennlig og attraktivt til på solsiden i Kongsberg.

Innholdsrik enebolig som ligger i attraktive og sentrumsnære omgivelser i Skarpåsskogen. Området er etablert, solrikt og barnevennlig, med kort avstand til både skole, barnehage, dagligvare, offentlig transport og skog/friområder.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

Pent rekkehus med blant annet tre soverom og nyoppusset kjøkken.

Pent rekkehus over to etasjer beliggende i et rolig og barnevennlig boligstrøk på Skavangerskogen. Kort vei til barnehage og skole samt fine friområder. Lekeplass finner man like ved boligen.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

Flott vertikaldelt bolig i nærheten av Kongsberg skisenter med 3 soverom.

Boligen fremstår som meget pen og innbydende og inneholder blant annet 3 soverom. Boligen har i all hovedsak blitt pusset opp i løpet av de senere årene og har en god standard på innredning og utstyr.

Flotte turmuligheter i området rundt Funkelia som byr på et mangfold av turstier, lysløype og ikke minst Kongsberg Skisenter med alpin- og snowboardmuligheter. Kort vei til skoler, barnehage og Kongsberg Teknologipark. Gangavstand til sentrum.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

3-roms selveierleilighet i 4 etg. med garasjeplass og heis.

Fin selveierleilighet beliggende i Kongsberg sentrum i nærheten av Kongsberg knutepunkt.

Leiligheten ligger i 4. etasje og inneholder entré/hall, 2 soverom, bad, stue, åpen kjøkkenløsning og en innvendig bod. Overbygget veranda på ca. 8,5 kvm. utenfor stuen. Det medfølger en garasjeplass i felles garasjeanlegg. Heis i bygget.

Seksjonen ligger østvendt, sentralt og fint til ved Berja på Nymoen. Det er kort avstand til det meste av byens forretninger og servicetilbud. Kort vei til jernbanestasjon og buss-stopp (Knutepunktet).

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

Eldre enebolig med moderniseringsbehov på stor tomt med sentrumsnær beliggenhet.

Eldre enebolig med meget sentral beliggenhet og stor, relativt flat tomt med gode utnyttelsesmuligheter.

Gangavstand til sentrum og nærhet til skole- og barnehage.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg