På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 7 boliger som er til salgs akkurat nå:

Raumyr – Innholdsrik enebolig med 4 soverom, 2 stuer og 2 bad – Garasje med carport

Fint beliggende enebolig i barnevennlig og solrikt boområde på Raumyr. Boligen er bygget rundt 2001 og passer fint for en familie med sine 4 soverom, 2 stuer og 2 bad. Eiendommen ligger syd/vestvendt, solrikt og fint til. Den ligger i et etablert, rolig og attraktivt boligområde ved Kampestad. Flott utsikt fra 2. etasje. Kort avstand til skog/friareal, Lågen, barnehave og til barneskole. Et lite friareal/fellesareal ved grense mot øst.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Gamlegrendåsen syd – Solrikt beliggende leilighet med utgang til hage – Enkel adkomst – Garasje

Fin leilighet fra 2006 med enkel adkomst beliggende i solrikt og rolig område på Gamlegrendåsen. Umiddelbar nærhet til flotte turområder året rundt. Leiligheten ligger vestvendt, solrikt og fint til i et attraktivt boligfelt på Gamlegrendsåsen. Kort
avstand til dagligvare, barnehave, barneskole og til buss-stopp. Eiendommen grenser mot skog/friareal. Lysløype like i nærheten.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Steglet – Enderekkehus med 3 soverom, garasjeplass og nærhet til næringsparken

4-roms selveierleilighet beliggende på Steglet. Eiendommen er beliggende fint til på Steglet ca. 4 km syd for Kongsberg sentrum. Det er kort avstand til busstopp med gode forbindelser til sentrum, Drammen og Oslo, gang og sykkelvei, barnehage, dagligvare og til næringsparken samt friområder.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Raumyr – 3-roms selveierleilighet i barnevennlig område med kort avstand til sentrum

Flott selveierleilighet i 2. etg. beliggende fint til i et nyere leilighetskompleks. Leiligheten ligger syd/vestvendt og fint til, i et eldre, etablert og populært boligstrøk på Raumyr. Kort avstand til barnehave, skole, dagligvare og skog/friareal. Gangavstand til sentrum med alle dets fasiliteter. Kongsberg knutepunkt med tog og buss er også innen kort avstand.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Venåsløkka – Sjarmerende tun med bolig, stabbur og uthus.

Med en flott beliggenhet på en høyde på Venåsløkka, men fin utsikt over hele byen og Skrimfjella finner du denne helt unike eiendommen. Gode solforhold. Gangavstand til Teknologiparken, Krona, skole, barnehage, og Funkelia med Kongsberg Skisenter og alle andre aktivitetsmuligheter. Umiddelbar nærhet tilfriareal.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Raumyr – Tiltalende rekkehus med attraktiv og barnevennlig beliggenhet

Beliggende i et attraktivt og solrikt boligstrøk på Raumyr finner du denne rekkehusleiligheten over to plan. Området er etablert, rolig, og har ingen gjennomgangstrafikk. Det er kort avstand til de fleste fasiliteter. Skoler, barnehage, Knutepunktet, dagligvare, turområder og sentrum ligger innen gangavstand.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Hindtåsen – Moderne halvpart av tomannsbolig med attraktiv beliggenhet

I meget solrike og attraktive omgivelser på Hindtåsen finner du denne moderne boligen fra 2011. Området er etablert og barnevennlig, og man bor med skog og friområder rett i nærheten. Det er kort vei til sentrum, der man finner restauranter, kaféer, forretninger, Knutepunktet, Teknologiparken og alle øvrige fasiliteter..

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg