Helgens filmpremierer på Krona Kino byr ikke bare på en forsmak av høytidsfilmene, men både hardbarka action, en film for katteelskere og en gripende og inspirerende historie fra virkeligheten står på menyen.

Ps. Ikke glem at det er halv pris på alle billetter under den store kinodagen – les mer her. 

Se hele kinoprogrammet her. 

A Bad Moms Christmas

Premiere 3. november. 
Pass opp, Julenissen! Foto: Filmweb

Oppfølger til komedien Bad Moms (2016) er her. De tre lite verdsatte og overbelastede mødrene Amy, Kiki og Carla gjør opprør mot julens utfordringer og forventninger i håp om å skape den perfekte ferien.

Og som om ikke det å lage den perfekte julen for familien ikke var vanskelig nok, de må gjøre alt samtidig som de tar seg av deres ultimate feriefiender – deres egne mødre.

Kjøp billetter til A Bad Moms Christmas her. 

Se traileren her:

 

Juleblod

Premiere 3. november. 
Truls Svendsen er med. Foto: Filmweb

«Råbarka gla’slash, outrerte karakterer (…) høyt energinivå og kledelig røffe kanter» – Filmmagasinet

Så sikkert som at vinter kommer etter høst, slår en beryktet seriemorder til på juleaften. Han blir derfor omtalt som Nissen, og har rammet Norges vidstrakte land hver julaften i over 13 år. Nå nærmer det seg jul igjen, og etterforskerne Thomas Rasch (Stig Henrik Hoff) og Terje Hansen (Sondre Krogtoft Larsen) må kjempe mot klokken for å komme Nissen i forkjøpet før han slår til igjen. Samtidig har en vennegjeng samlet seg i Nord-Norge for å feire jul sammen, lykkelig uvitende om at en gal nisse er på frifot.

Kjøp billetter til Juleblod her. 

Se traileren her:

 

Breathe

Premiere 3. november. 
Foto: Filmweb

En hjertevarm film om hva som er mulig. Regidebuten til Andy Serkis.

En inspirerende sann historie om Robin og Diana Cavendish. Et eventyrlystent par som nekter å gi opp, selv om Robin får Polio og blir lammet i hele kroppen.

Kjøp billetter til Breathe her. 

Se traileren her:

 

American Assassin

Premiere 3. november. 
Foto: Filmweb

Lenge før han begynte å jakte på terrorister var Mitch Rapp en talentfull idrettsutøver, men etter at Rapp opplever en stor tragedie blir han rekruttert til nasjonens mest hemmelige operasjonsprogram. Etter å ha fullført et treningsprogram, som er designet for å lære bort de nødvendige ferdighetene som kreves for å uskadeliggjøre landets farligste fiender, er han en gjenfødt mann på et hevnoppdrag.

Kjøp billetter til American Assassin her. 

Se traileren her:

 

Sicilian Ghost Story

Premiere 3. november. 
Foto: Filmweb

Hvis du drømmer noe, så finnes det… Prisvinner fra Sundance!

Sicilian Ghost Story er inspirert av en sann hendelse fra 1993, da en tenåring ble kidnappet av mafiaen for å få hans far til å avstå fra å vitne mot dem.
I en liten landsby på Sicilia forsvinner plutselig den 13-årige Giuseppe. Klassekameraten hans, Luna, som er forelsket i ham, nekter å akseptere at han er borte og gjør opprør mot tausheten rundt forsvinningen, som hviler over landsbyen. For å finne ham må hun ned gjennom en mystisk innsjø som fungerer som porten til den mørke verdenen som har slukt ham. Bare deres udødelige kjærlighet kan bringe henne tilbake til virkeligheten.

Kjøp billetter til Sicilian Ghost Story her. 

Se traileren her:

 

Rom 213

Premiere 3. november. 
Foto: Filmweb

Elvira er 12 og skal på sommerleir. Hun er urolig for at hun ikke skal få noen venner.

Når hun kommer til leiren, viser det seg at rommet hun og romvenninnene, Meja og Bea, skal flytte inn på er vannskadet. Isteden må de flytte inn på rom 213. Ett rom hvor ingen har bodd på seksti år.

Mystiske ting begynner å skje: Ting forsvinner, Bea får ekle mareritt, og det kommer hvite flekker på fotoene som de tar. Spøker det?

Denne spennende grøsseren er basert på Ingelin Angerborns populære ungdomsbok.

Kjøp billetter til Rom 213 her. 

Se traileren her:

 

Katteprinsen

Premiere 3. november. 
Foto: Filmweb

En eventyrlig film for store og små katteelskere!

Studio Ghiblis største kinosuksess i Norge er endelig tilbake på kino.

En natt våkner skolejenta Haru av et rabalder ute i gata. Det er en parade til hennes ære, hun har nemlig reddet en katt fra å bli overkjørt av en bil. Hvordan kan de få takket henne nok? Jo, ved å la henne få gifte seg med selveste Katteprinsen! De bortfører henne til Kattekongeriket. Ved hjelp av den snille og modige Baronen forsøker hun å befri kattene fra den griske kongen og flykte hjem igjen til den virkelige verden.

KATTEPRINSEN er en nydelig film for hele familien fra legendariske Studio Ghibli som også har laget MIN NABO TOTORO og CHIHIRO OG HEKSENE.

Kjøp billetter til Katteprinsen her. 

Se traileren her:

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg