På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 6 boliger som er til salgs akkurat nå:

Sentrum vest – Lekker og unik bygård med 3 leiligheter.

Sentralt til i Kongsbergs eldste bydel Vestsiden finner du denne lekre og unike bygården med 3 leiligheter, sjarmerende gårdstun og to store uthus. Vestsiden er en bydel med en lun og koselig stemning i rolige og barnevennlige omgivelser, kun få minutter unna Kongsberg sentrum. Det er kort vei til Krona, næringsparken, skole, barnehage, butikker, spisesteder og offentlig kommunikasjon med gode tog- og bussforbindelser til både Notodden, Drammen og Oslo.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Skollenborg/Landemoen – Innholdsrik enebolig med landlig beliggenhet

Landlig og med en fin beliggenhet, litt syd for Kongsberg Golfbane, og meget flott utsikt utover Numedalslågen, finner du denne innholdsrike eneboligen. Her bor du «på landet» nær skog-/friareal og har samtidig kun få minutters kjøretur inn til Kongsberg sentrum med alle sentrumsfasiliteter.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Risteigen – Meget pent rekkehus med vestvendt og solrik beliggenhet.

Vestvendt og solrikt beliggende i Esmarks gate på Risteigen, finner du dette meget pene, oppgraderte rekkehuset med en god beliggenhet. Risteigen er et meget attraktivt boområde med sentrumsnær beliggenhet på Kongsbergs østside. Med sykkel tar man seg til sentrum i løpet av få minutter, og fra Drammensveien er det bussforbindelser både til sentrum og TIMEkspressens destinasjoner. Joker dagligvareforretning ligger plassert like i nærheten langs Gamle Drammensvei. Mange flotte muligheter i forholdsvis nær avstand for de som foretrekker turer i skog og mark.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Lafteråsen – Moderne og herskapelige eneboliger

Finn familiens nye hjem på Lafteråsen! Velg en romslig enebolig som ligger høyt, fritt og solrikt til i grønne omgivelser. Stadig flere familier finner seg til rette i dette flotte boligområdet, og det er med god grunn. Block Watne bygger totalt 39 nye boliger i flotte omgivelser på Lafteråsen og vil bli flotte hjem for mange forskjellige mennesker. På Lafteråsen kommer det boliger i en rekke ulike stiler og uttrykk, og du kan finne akkurat det som passer dine behov!

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Gamlegrendåsen Nord – Moderne eneboliger i rekke med takterrasse

Hovdeplassen ligger solrikt til i den beste delen av Kongsberg, på Gamlegrendåsen Nord. Et luftig område med utsikt over Kongsberg by, Skrimfjellene, Knutefjell og Kongsberg skisenter. Boligene har gjennomtenkte og praktiske planløsninger som gir gode og plasseffektive rom. Området er fredelig, trafikksikkert og barnevennlig. Her er det nært alt du behøver i by og mark.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Kongsberg Nord – Pen og arealeffektiv enebolig som er modernisert

I et etablert boligområde, ca 1,5 km nord for Kongsberg sentrum finner du denne smarte og moderniserte boligen. Her er det kort vei til dagligvarebutikk, skole, barnehage, idrettsanlegg og treningssenter. Eiendommen ligger i umiddelbar nærhet til skog og friområder, gang og sykkelveier og bussforbindelse til byen.

Se flere bilder og les mer om boligen her.

Kvartsgangen – Lys og tiltalende leilighet i toppetasje

I et etablert og rolig område uten gjennomgangstrafikk, finner du denne toppleiligheten med fin utsikt. Her er det kort vei til Teknologiparken, Krona, dagligvare, skole, barnehage, offentlig transport og alle sentrums øvrige fasiliteter. Flotte naturområder ligger også i nærheten. Leiligheten har alt du trenger på ett plan, har blitt betydelig oppusset i tidsrommet 2012-2017, og fremstår som lys og moderne.

Se flere bilder og les mer om boligen her.

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg