På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 6 boliger som er til salgs akkurat nå:

Gamlegrendåsen. Tiltalende rekkehus med garasje, 4 soverom og usjenert hage.

Boligen ligger solrikt og flott til i et etablert og populært boligområde på Gamlegrendåsen.
Her er det rolig og barnevennlig område uten gjennomgangstrafikk.
Trygt og koselig nabolag med mange barnefamilier.

Se flere bilder og last ned prospektet av boligen her. 

SkalstadlundVertikaldelt tomannsbolig med frittstående dobbel garasje.

Velkommen til Karl Skalstads vei 12 B! Tomannsbolig beliggende på Skalstadlund på Skollenborg cirka 5 kilometer syd for Kongsberg sentrum. Her er det kort vei til Arsenalet, Teknologiparken, skole, barnehage, skog/friområder og idrettsanlegg. Det er bussforbindelser til byen.

Se flere bilder og last ned prospektet av boligen her. 

Gamlegrendåsen. Arkitekttegnet enebolig med god standard, to flotte bad, påkostet kjøkken, dobbelgarasje, utsikt & meget gode solforhold.

Meget pen bolig oppført i 2007. Boligen fremstår som forholdsvis ny og godt vedlikeholdt. Boligen har 2 flotte flislagte bad og et romslig kjøkken med alt av integrerte hvitevarer. Vannbåren gulvvarme i de fleste rom. Eiendommen ligger syd/vestvendt, solrikt og fint til med flott utsikt. Den ligger i et etablert og attraktivt boligområde på Gamlegrendåsen syd med kort avstand til barnehage, buss-stopp, skog- og friareal. Ny Kiwi dagligvareforretning i nærområdet.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

Hindtåsen. Innholdsrik og tiltalende enebolig i blindvei med flotte uteplasser og dobbelgarasje i attraktive omgivelser.

Velkommen til Vognmannsveien 25! Eiendommen ligger solrikt til i et populært boligområde på Hindtåsen med fin utsikt. Nærhet til lekeplass, fotballbane, skog og friområder, gang- og sykkelstier. Kjennerudvannet med sine bademuligheter. Kort vei til skole og barnehage..

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

Sulusåsen. Innholdsrik enebolig med fantastisk utsikt og gode solforhold.

Velkommen til Camilla Colletts Vei 4! En koselig enebolig over to plan. Eiendommen ligger solrikt og flott til med fantastisk utsikt i et etablert og populært boligområde i Sulusåsen. Nærhet til skole, barnehage, buss/jernbane, idrettsanlegg, skog og friområder. Gangavstand til bysentrum med de fleste servicetilbud.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

Eikerveien. Lys og tiltalende halvpart av vertikaldelt tomannsbolig med gode solforhold og flott utsikt.

Velkommen til Eikerveien 63 d! Lys og tiltalende halvpart av vertikaldelt tomannsbolig med gode solforhold og flott utsikt. Boligen ligger i et etablert og populært boligområde i Eikerveien. Nærhet til skog og friområder, skole og barnehage. Kort vei til busstopp. Gangavstand til bysentrum med de fleste servicetilbud.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg