På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 7 boliger som er til salgs akkurat nå:

Henckeltunet Vest – Moderne og solrike 2- og 4-mannsboliger på Gamlegrendåsen Nord. Nær naturen og sentrum i et nytt og flott borettslag.

Alle drømmer vel om å ha både naturen og byen i umiddelbar nærhet. På Henckeltunet Vest får du nettopp det! Leilighetene på Henckeltunet Vest inngår i et nytt og velfungerende boligområde på Gamlegrendåsen Nord. Her bor mennesker i alle livsfaser, noe som gir et godt og variert bomiljø. Området ligger i rolige og luftige omgivelser med grønne fellesområder og med begrenset biltrafikk på området.

Se flere bilder og les mer om boligene her. 

Gamlegrendåsen nord. Nyere enebolig i kjede med garasje og carport – Stor solrik terrasse på ca. 47 kvm. i 2. etasje – Barnevennlig boområde.

Enebolig beliggende i et forholdsvis nytt og populært boligområde på Gamlegrendåsen nord. Nærhet til skog- og friområder med turstier og lysløype. Kort vei til skole, barnehage og dagligvarebutikk. Bussforbindelse til sentrum. Boligen er bygget i 2013 og fremstår som nesten ny.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

Risteigen. Lys og praktisk 2-roms leilighet med populær beliggenhet og gode solforhold, med mulighet for garasje

Leiligheten fremstår som lys og fin, og har en svært funksjonell planløsning. Vestvendt og solrikt med overbygd terrasse med utgang til hage. Leiligheten ligger sentralt til i et etablert og populært boligområde på solsiden av Kongsberg. Leiligheten har blitt modernisert noe, blant annet med nytt tak i 2015, og bytte av vinduer og dører i 2001. Det er mulighet for garasjeplass gjennom tildeling av styret i borettslaget. Leiligheten har en egen romslig sportsbod i kjelleren med eget opplegg for vaskemaskin. Sentral beliggenhet med kort vei til dagligvare og transportforbindelser. Utsikt mot østsiden av byen. Kjøkkengulv og stuegulv har varmekabler. Overflatene er lyse og innbydende. Hvitevarer medfølger uten kostnadstillegg. Mye inkludert i felleskostnadene.

Se flere bilder og last ned prospektet av boligen her. 

Raumyr. Enebolig med utleieleilighet i sokkel. Flott utsikt og sentral beliggenhet. Trygg skolevei til Raumyr skole.

Velkommen til Olavas vei 13. Stor enebolig med egen utleieleilighet i sokkel og dobbel garasje. Boligen strekker seg over 3 plan og byr på sentral beliggenhet, gode solforhold og flott utsikt. Her er det kort vei til Raumyr skole, flere barnehager og dagligvareforretning. Fint turterreng i umiddelbar nærhet.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

Skavanger. Nyere leilighet over 2 plan med 3 soverom og 2 bad. Carport.

Boligen ligger i fine og barnevennlige omgivelser på Skavanger, i et nytt og populært boligfelt. Her har man både friområder, dagligvare, treningssenter, skole og barnehage rett i nærheten. Det er også gangavstand, og gang- og sykkelvei, til alle sentrums øvrige fasiliteter. Det er et godt utarbeidet offentlig transporttilbud i området. Boligen er en leilighet beliggende i 2. og 3. etasje i firemannsbolig, med egen inngang.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

Steglet. Tiltalende og praktisk 3-roms leilighet med pent kjøkken, stort bad, veranda samt garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Lys og tiltalende leilighet i 2 etasje med 2 soverom, stue, kjøkken og bad. Leiligheten har en arealeffektiv planløsning og har veranda fra det ene soverommet og garasjeplass i felles garasjekjeller. Til leiligheten hører også 2 boder. Steglet er et etablert og rolig boligområde med gang- sykkelvei til Teknologiparken, butikk, skole og barnehage. Bussforbindelse til byen og Krona. Flotte naturområder med turstier i nærheten. Kort vei til skibakke og skiløyper for den aktive.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

Frydenbergåsen. Flott enebolig fra 2016 med 2 bad, 2 stuer, 3 soverom, dobbelgarasje og solrik tomt.

Velkommen til en herskapelig og moderne familiebolig. Dette fine hjem sto klart 2016 og har en luftig og gjennomtenkt planløsning hvor man satset på mye oppbevaring, og et tidløst utseende. Her tilbys det lilla ekstra med solrik tomt og dobbelgarasje. Boligen inneholder blant annet en stor stue med utgang til terrasse, kjøkken i åpen løsning med spisestue, 3 store soverom, stue og loftstue, 2 store fine bad og 2 boder. Gang- og sykkelavstand til skole og barnehage gjør beliggenheten svært barnevennlig. Kjennerudvannet badeplass ligger kort vei unna og det er flotte utsiktspunkt, stier og grusveier i nærområdet for fotturer, ski, sykkel eller bad. Eiendommen grenser til fellesareal med lekeplass og skogen ligger rett bak boligfeltet. Frydenbergsåsen har også en egen liten fotballbane.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg