På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 6 boliger som er til salgs akkurat nå:

Sentrum. Pen, nyoppusset 3 roms midt i sentrum. Hjørneleilighet med balkong og nydelig utsikt mot Nybrufossen! Heis og parkering!

Helt nyoppusset leilighet (2018/2019) med åpen planløsning og nydelig utsikt mot Nybrufossen. Leiligheten har 2 gode soverom og stort bad med plass til vaskemaskin. God standard med pent Sigdalkjøkken, nytt parkettgulv, oppgradert elektrisk anlegg og flott bad. Lys hjørneleilighet med vinduer i tre retninger og koselig balkong over fossen. Bygget er attraktivt plassert midt i sentrum med alle byens fasiliteter i umiddelbar nærhet. Det tilhører også parkeringsplass i bakgården, heis og to boder, en i leiligheten og en kjellerbod..

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Hindtåsen. Stor 2-roms terrasseleilighet med attraktiv beliggenhet på solsiden i Kongsberg.

Velkommen til Karjolveien! Her bor man i meget attraktive omgivelser i et etablert og populært boligområde på solrike Hindtåsen. Her er det nærhet til skog og friområder, og det er kort vei til skole og barnehage. Bygget har heis, og man har tilgang til vaskehall, treningsstudio, spa og selskapslokale. En biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg og bod innvendig i bygget medfølger også.

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Skavanger. Nyere leilighet over 2 plan med 3 soverom og 2 bad. Carport.

Boligen ligger i fine og barnevennlige omgivelser på Skavanger, i et nytt og populært boligfelt. Her har man både friområder, dagligvare, treningssenter, skole og barnehage rett i nærheten. Det er også gangavstand, og gang- og sykkelvei, til alle sentrums øvrige fasiliteter. Det er et godt utarbeidet offentlig transporttilbud i området.

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Gamlegrendåsen. Lys og innbydende 4-roms selveierleilighet med solrik og attraktiv beliggenhet. Garasjeplass. Flott utsikt mot Funkelia.

Nyere, lys og innbydende 4-roms selveierleilighet på Gamlegrendåsen. Området er solrikt og attraktivt og har en flott utsikt mot skisenteret i Funkelia. Leiligheten ligger i 1.etasje og inneholder stue, kjøkken med åpen løsning, 3 soverom, bad, bad/vaskerom, gang, entré og en bod. Det medfølger en garasjeplass med bod i bakkant for oppbevaring.

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Kongsberg Sentrum. Arealeffektiv 2-roms i sentrum, med heis og umiddelbar nærhet til byens fasiliteter.

Arealeffektiv 2-roms midt i Kongsberg sentrum, med heis. Endeleilighet i 3. etasje med praktisk romløsning. Balkong på ca 7,5 kvm og hyggelig utsikt. Lave felleskostnader, vann inkl. og fin beliggenhet med nærhet til «det meste».

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Skrimsletta. Innholdsrik 4-roms selveierleilighet i et nyere boligfelt på Skrimsletta.

Ny selveierleilighet fra 2018 med gjennomgående god standard. Leiligheten har en fin planløsning slik at alle rom blir godt utnyttet. Praktisk både for både «småfamilien» og par i etableringsfasen. Leiligheten ligger i et barnevennlig boligområde med kort vei til barnehage, skole, Næringsparken og kollektivtransport.

Se flere bilder og se den komplette salgsoppgaven her. 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg