På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 6 boliger og 44 tomter som er til salgs akkurat nå:

Gamlegrendåsen – Lys og innholdsrik bolig med attraktiv beliggenhet

I solrike og attraktive omgivelser på Gamlegrendåsen, finner du denne lyse og innholdsrike boligen i rekke over to plan. Området er etablert og rolig, med dagligvare, offentlig transport, skole, barnehager og fine turområder rett i nærheten. Det er heller ikke lang vei til sentrum og teknologiparken, og for å komme seg dit kan man gjerne benytte gang- og sykkelvei.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Madsebakken – Lys og tiltalende enebolig med attraktiv beliggenhet

Boligen ligger i en blindvei og området er stille, trivelig, skjermet og rolig. Det er svært gode solforhold på tomten. Det er 2 terrasser og en platting som har sol på ulik tid, fra morgen til kveld. Boligen ligger i nærhet til gode turstier og er i gangavstand til både butikk, skole, barnehage og busstopp. Boligen er nyoppusset i 2018. Den er lys og trivelig: Det er helt nytt kjøkken med integrerte hvitevarer. Lyst og delikat. Dusjkabinettet på bad er helt nytt. Alle flater, vinduer og tak er nymalt og det er nye gulv. Det foreligger en el-kontroll fra 2018.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Ullandløkka – Sentrumsnær enebolig med stor tomt.

Huset ligger i attraktive og sentrumsnære omgivelser på Ullandløkka. Området er etablert, solrikt og barnevennlig. Herfra har man en fin utsikt og kort avstand til både skole, barnehage, sentrum, dagligvare, offentlig transport og skog/friområder.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Gamlegrendåsen – Enebolig med 4 soverom, 2 stuer og 2 bad.

I et av Kongsbergs mest populære boligområde, på «solsida» av byen, ca. 3 km. fra sentrum, finner du denne godt vedlikeholdte boligen med opparbeidet hage, garasje og fin usjenert tomt og uteplass.
Boligen byr på 4 soverom, 2 oppholdsrom og 2 flislagte bad. Her er det ypperlige turområder sommer som vinter med lysløyper, fine skogsområder med flere idylliske tjern, akebakker m.m. Diverse barnehager i området samt barneskole. Fine aktivitetsmuligheter for barn med idrettslag, fotball- og basketbaner o.l. Gangavstand til nye Kiwi og Coop Extra samt Kongsberg Teknologipark.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Kongsgårdmoen – Sjarmerende og innholdsrik bolig

Sjarmerende og innholdsrik bolig med gode solforhold. Området ligger ca. 4 km syd for Kongsberg sentrum. Her har man skole, barnehage, dagligvare, friområder, offentlig kommunikasjon og Teknologiparken like i nærheten, samtidig som det er ca. 4 km inn til sentrum med gang- og sykkelvei. Busstopp med gode forbindelser til bl.a. sentrum, Drammen og Oslo.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Gamlegrendåsen – Lys og delikat 4-roms leilighet

Velkommen til Storhoffs vei 33 A. Leiligheten har vestvendt beliggenhet og holder en gjennomgående god standard. 3 romslige soverom, pent flislagt bad og Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer. Romslig og solrik uteplass med tak over og en brosteinslagt markterrasse ved siden av. Ved inngangspartiet er det også plass til et kafébord og stoler. Området er et av Kongsbergs mest populære boligområde og ligger på «solsida» av byen, ca. 3 km. fra sentrum. Her er det ypperlige turområder sommer som vinter med lysløyper, fine skogsområder med flere idylliske tjern, akebakker m.m. Diverse barnehager i området samt barneskole. Gangavstand på trygge veier og stier til både skole og barnehage. Fine aktivitetsmuligheter for barn med idrettslagf, fotball- og basketbaner o.l. Nærhet til nye Kiwi og Coop Extra med post i butikk.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Lampeland øst – Høystandard og solrike tomter i et nytt boligfelt med flotte utsiktsforhold

44 høystandard tomter kommer for salg i et helt nytt boligfelt på Lampeland øst. Feltet er meget solrikt beliggende mot vest, og de fleste tomtene vil få flotte utsiktsforhold mot blant annet Blefjell. Området vil få en høy standard med en fremtidsrettet miljøprofil med blant annet LED gatelys, nedgravde miljøstasjoner, flere grøntområder og opphøyet fortau gjennom hele boligfeltet.

Salgstart vil være på LampelandMarken 2018. Velkommen skal du være!

Se flere bilder og les mer om tomtene her. 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg