På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 6 boliger som er til salgs akkurat nå:

Tiltalende selveier på bakkeplan, nær sentrum.

Sentralt beliggende leilighet som inneholder: leilighet i 1. etasje: stue med utgang til terrasse på ca. 18 kvm, kjøkken, bad, gang, soverom og bod. Det er også god lagringsplass i fellesareal i kjeller. Det er en garasjeplass i felles garasjeanlegg. Eiendommen ligger sentralt og fint til, i et eldre etablert boligområde i Klemsgate. Det er gangavstand til skoler, barnehage og bysentrum med alle sine fasiliteter.Nærhet til skog og friområder.

Se flere bilder og last ned prospektet av boligen her. 

Nytt rekkehus med 3 soverom og 2 flislagte bad.

Rekkehus over to plan, med fin beliggenhet på barnevennlige Skavanger. Her har man det meste i nærheten – som skole, barnehage, treningssenter, Kongsberghallen, dagligvare og offentlig kommunikasjon. Det er kort vei langs gang- og sykkelstien inn til sentrum, der man finner alle øvrige fasiliteter. Boligen ble oppført i 2018, og er helt ny.

Se flere bilder og last ned prospektet av boligen her. 

Attraktivt beliggende enebolig med rehabiliteringsbehov, gangavstand til sentrum og Teknologiparken.

Eiendommen er en eldre enebolig beliggende i attraktive omgivelser. Med en tomt på over 700 kvm i en barnevennlig gate, utgjør dermed denne boligen en ypperlig inngangsbillett for noen som ønsker et hus i dette området som de kan sette sitt eget preg på. Her bor man både rolig og sentrumsnært på Gomsrud/Tislegård. Det er gangavstand til Teknologiparken, Krona, skoler, barnehage og sentrums øvrige fasiliteter. Det er også fine turområder i nærheten.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

To frittstående eneboliger med garasje og nærhet til Kongsberg sentrum. Gode muligheter for utleie.

Velkommen til Åslandgata 12, to frittstående eneboliger over hhv. 2 og 1 plan, utvendige boder samt en frittstående garasje.

Boligene ligger fint og sentralt til i Kongsberg med nærhet til skole, barnehage, butikker, offentlig kommunikasjon og Kongsberg sentrum. Gode utleiemuligheter.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

Arealeffektiv enebolig med enkel garasje og stor hage.

Enebolig fra 1991. Eiendommen ligger på Moane med kort vei til skole, barnehage, dagligvareforretning og Teknologiparken. Lokalbuss og Timesexpressen stopper like ved. Et godt alternativ for de som vil bo utenfor sentrum men likevel sentralt.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

2- roms leilighet med markterrasse. Ingen dokumentavgift. Rask overtagelse.

Velkommen til Dyrgravveien 18 A!

2-roms leilighet i byggets 1. etasje. I kjeller er det fellesvaskeri og bodplass. Leiligheten ligger en kort spasertur unna KIWI, idrettsparken med treningssenter og skog- og turområder.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg