På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 6 boliger som er til salgs akkurat nå:

Enebolig med hybel nær Idrettsparken.

Eiendommen ligger vestvendt til, i et eldre, etablert boligområde ved idrettsparken. Her er det kort avstand til skole, barnehave, buss-stopp, dagligvareforretning og til skog/friareal. Eiendommen grenser mot en stor parkeringsplass og mot vei. Stor og innholdsrik enebolig i sentralt og populært område.

Se flere bilder og last ned prospektet av boligen her. 

Stor og innholdsrik enebolig med garasje i populært og attraktivt strøk.

Eiendommen ligger syd/vestvendt, solrikt og fint til, i et eldre, etablert og attraktivt boligområde på Eikerveien. Kort avstand/gang-sykkelvei til skole, barnehave på Madsebakken og til skog/friareal. Gangavstand til sentrum.

Se flere bilder og last ned prospektet av boligen her. 

Sentrumsnær leilighet med flott utsikt, solrik beliggenhet og garasje.

Leiligheten ligger meget solrikt og flott til med fin utsikt mot Funkelia. Boligen ligger på solsiden av Kongsberg i et etablert og meget populært boligområde. Det er kort vei til bl.a. skole, barnehage, dagligvare og busstopp. Gangavstand til Lågdalsmuseet og bysentrum med de fleste servicetilbud.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

Pen og tiltalende leilighet med solrik terrasse, garasjeplass og heis.

Velkommen til Wergelands vei 25, en pen og tiltalende leilighet i 1. etasje med solrik terrasse, garasjeplass og heis. Leiligheten inneholder stue, kjøkken, 2 soverom, bad/ vaskerom, entrè og en bod. Eiendommen ligger syd/vestvendt, solrikt og fint til, i et eldre, etablert og attraktivt boligstrøk nær sentrum. Det er kort avstand til forretninger, buss-stopp og jernbane.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

Enebolig som ligger sentralt og solrikt til med kort avstand til Kongsberg sentrum.

Velkommen til Bonnevies gate 7! Enebolig med sentralt og solrik beliggenhet med kort avstand til Kongsberg sentrum.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

Barnehage/enebolig/kombinasjonsbolig med eiertomt på over 2,2 mål – Heis mellom 1. og 2. etasje.

Spennende eiendom som er regulert til bolig/allmennyttig formål. Man kan derfor velge om bygningen skal brukes til bolig, allmennyttig formål eller begge delene. Dersom eiendommen skal benyttes som enebolig, kreves det bruksendring fra kommunen da eiendommen pr. dags dato er registrert som barnehage.

Stor eiertomt på over 2,2 mål som også antas kan fradeles. Dette vil også måtte søkes om og undersøkes nærmere med kommunen.

Eiendom beliggende i etablert boligfelt på Gamlegrendåsen i Kongsberg.
Det kort avstand til Gamlegrendåsen skole samt flere barnehager. Til dagligvarebutikker er det ca 5-10 minutters gange. Til Kongsberg sentrum går det busser jevnlig. Det er i tillegg kort vei til flotte turområder samt lysløype på vinterstid. I nærområdet er det også flere lekeplasser og fotballbaner.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg