På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 6 boliger som er til salgs akkurat nå:

Kløvstadhagen. Enebolig på stor tomt i landlige strøk

Eiendommen ligger i Kløvstadhagen syd for Heistadmoen. Her er det kort avstand til skog/friareal, lysløype, barneskole/barnehage og til busstopp med bussforbindelse til byen.

Se flere bilder og last ned prospektet av boligen her. 

Sentrum. Tiltalende selveier på bakkeplan, nær sentrum

Eiendommen ligger sentralt og fint til, i et eldre etablert boligområde i Klemsgate. Det er gangavstand til skoler, barnehage og bysentrum med alle sine fasiliteter.

Se flere bilder og last ned prospektet av boligen her. 

Steglet. Lys og tiltalende 3-roms leilighet med garasjeplass.

Boligen er en lys og tiltalende 3-roms leilighet i 3. etasje på Steglet. Den har en planløsning som kan passe til både enslige og par, samt små familier. Her bor man med Teknologiparken innen gangavstand og med busstopp for ekspressbuss til Drammen/Oslo like i nærheten. Det er også kort vei til dagligvare, og det går gang-/sykkelvei til skoler og barnehage.

Leiligheten ligger skjermet til med lite innsyn, og den romslige balkongen på 14 m2 fungerer som en ekstra stue i de varmere månedene. Blokka ligger også innerst i veien, så man slipper gjennomgangstrafikk. Like ved er det nyere lekeområder med lekestativer, og baner for fotball og basketball. Det er også fine naturområder og stier i nærheten – perfekt for turgåeren og stisykleren.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

Tislegård. Påkostet 3-roms seniorleilighet (60+) med enkel adkomst, fin solrik beliggenhet, overbygd terrasse og god standard

Velkommen til Gamle Gomsrudvei 12 A! Leiligheten ligger solrikt og usjenert til på Tislegård, med umiddelbar nærhet til busstopp rett utenfor eiendommen. Fra inngangspartiet er det enkel adkomst ved svalgangen, med egen bod og plass til en mindre sittegruppe. Fra den overbygde balkongen er det utsikt ned mot Laagen, og eiendommen fremstår for øvrig som velholdt,tiltalende og innbydende. Leiligheten er påkostet og modernisert, blant annet gjennom oppgradering av kjøkken og bad i 2012. Andelseiere har ogaå mulighet for å tildeles garasjeplass eller carportplass, dersom de disponerer egen bil. I borettslaget finnes dessuten også en egen gjesteleilighet og et forsamlingslokale, som både er praktisk og sosialt for beboere og besøkende. Tislegård er kjent for å være et trygt og rolig område.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

36 prosjekterte leiligheter med fantastisk utsikt, meget gode solforhold, garasjeplass i kjeller, høy standard.

Her er Gamlegrendåsen Terrasse. Første salgstrinn har etter vår mening Gamlegrendåsens gjeveste utsikt. Her har man utsyn til «alt» – skibakken, Knutefjell, kirken, fossen og sentrum.

Uansett om du trenger større eller mindre plass, skal du i Gamlegrendåsen Terrasse finne akkurat den boligen som passer for deg. Parker bilen i det oppvarmede garasjeanlegget, og ta heisen opp til din etasje. Vel hjemme kan du ta i bruk ditt egne, private uterom – de fleste med flott utsikt over Kongsberg.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

Sentrum. Pen og tiltalende leilighet med solrik terrasse, garasjeplass og heis.

Velkommen til Wergelands vei 25, en pen og tiltalende leilighet i 1. etasje med solrik terrasse, garasjeplass og heis. Leiligheten inneholder stue, kjøkken, 2 soverom, bad/ vaskerom, entrè og en bod. Eiendommen ligger syd/vestvendt, solrikt og fint til, i et eldre, etablert og attraktivt boligstrøk nær sentrum. Det er kort avstand til forretninger, buss-stopp og jernbane.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg