På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 6 boliger som er til salgs akkurat nå:

Skollenborg. Innholdsrik og landlig enebolig med dobbelgarasje på stor tomt og nærhet til Lågen

Ysteriveien 21 er en innholdsrik og landlig enebolig med dobbelgarasje på stor tomt. Det er ca. 14 km til Kongsberg sentrum. Kort vei til Golfbane, nærhet til Lågen og marka med friområder.

Se flere bilder og last ned prospektet av boligen her. 

Sentrum Hvittingfoss. Flott og ny vertikaltdelt tomannsbolig m/stor terrasse og garasje. Meget solrikt og barnevennlig område. Midt i sentrum av Hvittingfoss.

Flott og ny vertikaltdelt tomannsbolig m/stor terrasse og garasje. Meget solrikt og barnevennlig område. Midt i sentrum. Boligen har koselig hage og ligger usjenert til i et attraktivt område.

Se flere bilder og last ned prospektet av boligen her. 

Stor og innholdsrik enebolig med garasje i populært og attraktivt strøk.

Eiendommen ligger syd/vestvendt, solrikt og fint til, i et eldre, etablert og attraktivt boligområde på Eikerveien. Kort avstand/gang-sykkelvei til skole, barnehave på Madsebakken og til skog/friareal. Gangavstand til sentrum.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

Numedalsveien. Sentralt beliggende enebolig i rolig strøk.

Eiendommen ligger syd/vestvendt til, like ved Numedalsveien, ca 1,5km nord for sentrum. Den ligger i et eldre, etablert boligområde, med gang/sykkelvei til skole, barnehave, og til sentrum. Kort avstand til Lågen, skog/friareal, Kongsberghallen, skole, barnehave og til dagligvareforretning. Eldre enebolig som ble noe pusset opp/fornyet i 1978. (Tilleggsisolert og kledd om yttervegger, skiftet vinduer, lagt om yttertak, overbygg på terrasse, innredet bad).

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

Madsebakken. Enebolig med 2 utleieenheter i sokkel og dobbel garasje. Vannbåren varme fra jordvarme. Trygg skolevei.

Stor enebolig med 2 separate utleieboliger i sokkeletasjen. Boligen ligger flott til på toppen av nye Madsebakken og byr på kort og trygg skolevei, barnehage rett nedi gata og per nå skattefri inntekt fra utleieboligene. Boligen ligger solrikt til og har fin utsikt. Nærhet til Kjennerudvannet, skog- og turområder. Etablert og populært boligområde, eldorado og trygghetsfølelse for barnefamilier.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

Svene. Stor enebolig over to plan med dobbel garasje. Solrikt beliggende sentralt i Svene.

Velkommen til Numedalsveien 1574, en enebolig over to plan.
Eiendommen ligger i utkanten av et mindre etablert boligfelt med kort avstand til barnehage og idrettsanlegg. Nærmeste sentrum er Lampeland med nærbutikk, hotell, bensinstasjon, skole og aldershjem. Her er det kort vei til offentlig kommunikasjon.
Det er også gode tur og rekreasjonsmuligheter i området.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg