På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 6 boliger som er til salgs akkurat nå:

Hvittingfoss – Enebolig på romslig tomt med stor garasje

Enebolig med frittstående garasje nært Hvittingfoss sentrum. Romslig tomt på nesten 1,2 mål. Eiendommen ligger i Fossnesveien nært Hvittingfoss sentrum. Området rundt har forholdsvis spredt boligbebyggelse. Kort vei til Hvittingfoss sentrum med butikker, skole og barnehage.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Lindobojordet – 2-roms leilighet med romslig og solrik balkong

2-roms leilighet beliggende på Lindbojordet med kort avstand til skole og barnehage i tillegg til nærhet til skog- og friarealer. Eiendommen ligger på Lindbojordet, i et eldre etablert boligområde med lavblokker, rekkehus og eneboliger (Denne leiligheten ligger syd/østvendt til i 2. etasje med utsikt). Kort avstand til skog/ friareal, buss-stopp, barnehave og barneskole. Gang / sykkelvei til dagligvare og til sentrum. Tidvis noe lite sol i dette området.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Skollenborg – Enebolig med ny (2016) dobbel garasje beliggende i landlige omgivelser

Enebolig med landlig og fin beliggenhet i et lite boligfelt i Nyhusveien utenfor Skollenborg. Eiendommen ligger landlig og fint til i et lite boligfelt i Nyhusveien utenfor Skollenborg. Kort vei til barnehage og butikk, umiddelbar nærhet til skog og friområder. Det er ca. 10 km til Kongsberg sentrum.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Veungsdalen – Stor enebolig med hybel og koselig uteområde. Kort vei til Teknologiparken

Eiendommen ligger i et veletablert boligområde ca 4 km syd for Kongsberg sentrum. Kort vei til skole, barnehage, dagligvare, friområder, busstopp og Teknologiparken.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Gamlegrendåsen – Lys og moderne 3-roms leilighet på bakkeplan med 2 garasjeplasser

Leiligheten ligger fint til, i et nytt og attraktivt boligområde på Gamlegrendåsen syd. Det er kort vei til butikk, barnehage og barneskole. Nærhet til skog og friområder med lysløype og turstier. Bussforbindelse til byen. Leiligheten ligger sentralt til i forhold til Teknologiparken, via sykkel- og gang-bru.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Steglet – Flott leilighet. 2 påkostede bad, nær Teknologiparken

Leiligheten ligger sentralt og flott til, i nærheten av Teknologiparken, dagligvareforretning og et flott turterreng. Barnehage, skole og offentlig transport ligger også innen kort avstand. For de med interesse for aktiv livstil, ligger Kongsberg Skisenter med alpinbakker, turstier og lysløype få minutter unna.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg