På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Følelsen av å flytte inn i et nytt hus er nesten ubeskrivelig. En blanding av spenning, glede og stolthet blomstrer og et nytt kapittel kan begynne. Nye muligheter står foran deg.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstadens puls. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen.

Her har du et utvalg av 6 boliger som er til salgs akkurat nå:

Hindtåsen – Meget pen eiendom med flott utsikt.

På Hindtåsen finner du en meget fin eiendom som ligger svært solrik til med meget gode utsiktsforhold. Boligen er både lys og tidsriktig bolig og fremstår som ny. Den pent opparbeide tomten er vedlikeholdsfri og boligen har kort vei til skole og barnehage.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Raumyr – Tiltalende enderekkehus 

Vestvendt til i et attraktivt boligområde på Raumyr, finner du et tiltalende enderekkehus i solrike og attraktive omgivelser med kort vei til sentrum, barnehage, skole og marka. Mulighet for snarlig overtagelse.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Lafteråsen – en moderne enebolig med integrert garasje.

Block Watne bygger totalt 39 helt nye og spennende boliger i flotte omgivelser på Lafteråsen. Stedet ligger høyt og luftig til, på romslige solrike tomter. Boligene har gjennomtenkte løsninger med god utnyttelse av arealet, lyse flater og høy kvalitetsmessig standard. Alle hustypene er topp moderne, med sosiale og funksjonelle fortrinn.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Åslia 1 – Ny og herskapelig enebolig

Åslia 1 er en populær romslig enebolig hvor familien kan nyte stor plass og smarte løsninger. Huset kjennetegnes av den herskapelige stilen med en praktisk og moderne planløsning. Her er det muligheter for ekstra soverom både i første og andre etasjen.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Spennings gate. Eldre enebolig med attraktiv og sentrumsnær beliggenhet.

I Spenningsgate 28, finner du en unik mulighet til å lage noe som blir helt ditt i en av byens flotteste gater. Boligen er av ukjent byggeår. Den er enkelt innredet, og fremstår som et renoveringsobjekt.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Gamlegrendåsen – Tiltalende og lys bolig

I et attraktivt boligfelt på Gamlegrendåsen finner du et nabolag som er svært tilpasset barnefamilier. Med gangavstand til skogen og lysløypa med alle sine muligheter sommer som vinter og kort vei til barnehage, skole og dagligvare, samt sykkelsti til Teknologiparken og sentrum, er denne boligen ideell for barnefamilier.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg