På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 6 boliger som er til salgs akkurat nå:

Kapermoen/Gamlegrendåsen – Eldre enebolig med flott utsikt

Enebolig med flott utsikt og gode solforhold, romslig tomt med hyggelige uteområder. Boligen inneholder vindfang, gang, stue, kjøkken, bad, vaskerom og tre soverom. Stue har utgang til terrasse med flott utsikt. Eiendommen ligger solrikt og fint til i et eldre etablert og populært boligområde med umiddelbar nærhet til skog og friområder. Boligen ligger høyt og fritt til med flotte sol- og utsiktsforhold, og har fin opparbeidet hage med flere hyggelige uteplasser.

Gamlegrendåsen er et eldorado for utendørsaktiviter hele året, med flere kunstgressbaner, grusbaner, fotballbaner og lysløype. Det er kort vei til skole og barnehage og gangavstand til sentrum.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Gamlegrendåsen Nord – Oppføring av eneboliger i kjede

Solrikt beliggende med flott utsikt – 2 igjen! Byggingen er i gang!

Boligene får en unik beliggenhet på Gamlegrendåsen Nord, forhøyet i terreng med utsikt til sentrum, vestover mot Funkelia og sydover mot Skrimfjellene. Området har et godt rennomé, med solrik beliggenhet og kort avstand til de fleste fasiliteter. Godt utbygget nett av gang- og sykkelstier til barnehager og skoler. Det er kort vei til flott turterreng og kilometerlange lysløyper, og gode bussforbindelser inn til Kongsbergs knutepunkt.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Henckeltunet – 6 nye leiligheter kommer for salg

Alle drømmer vi vel om å ha både naturen og byen i umiddelbar nærhet. På Henckeltunet får du nettopp det! Leilighetene på Henckeltunet inngår i et nytt og velfungerende boligområde på Gamlegrendåsen Nord. Her bor mennesker i alle livsfaser, noe som gir et godt og variert bomiljø. Området ligger i rolige og luftige omgivelser med grønne fellesområder og med begrenset biltrafikk på området.

Henckeltunet byr på 18 leiligheter fordelt på 3 stk 6-mannsboliger som vi kaller hus 1, hus 2 og hus 3, se bilde. Leilighetene på Henckeltunet er organisert i et OBOS tilknyttet borettslag med lave innskudd. Les mer om felleskostnader og borettslag lenger nede på siden.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Gamlegrendåsen Nord – Moderne eneboliger i rekke med takterrasse

Hovdeplassen ligger solrikt til i den beste delen av Kongsberg, på Gamlegrendåsen Nord. Et luftig område med utsikt over Kongsberg by, Skrimfjellene, Knutefjell og Kongsberg skisenter. Boligene har gjennomtenkte og praktiske planløsninger som gir gode og plasseffektive rom. Området er fredelig, trafikksikkert og barnevennlig. Her er det nært alt du behøver i by og mark.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Krag Jørgensen Boligpark – Strøken selveier

I Krag Jørgensen Boligpark finner du denne strøkne selveierleiligheten med gode sol-og utsikts-forhold. Leiligheten ligger i et attraktivt leilighetsbygg i meget sentrumsnære omgivelser. Området er rolig og trivelig, samtidig som det er kort vei til alle sentrums fasiliteter. Det er blant annet gangavstand til Kongsberg Knutepunkt, dagligvare, forretninger, restauranter, skoler og barnehage

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Sandsværmoen – Sentralt beliggende og tiltalende bolig. Svært solrikt

På Sandsværmoen finner du denne sentralt beliggende og tiltalende boligen med god planløsning. Boligen ble vesentlig pusset opp/oppgradert i 2007-2008. Eiendommen ligger i et eldre etablert boligområde nært Kongsberg Teknologipark. Kort vei til skole og barnehage, gangavstand til bysentrum. Nærhet til skog og friområder.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg