På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 6 boliger som er til salgs akkurat nå:

Hindtåsen Terrasse – Nyere 4-roms selveierleilighet

Med flott utsikt i attraktive og solrike omgivelser, heis og garasje i et populært sameie med både treningsrom, festsal, innendørs vaskeplass for bilen og spa med boblebad, finner du denne attraktive selveierleiligheten. her får du alt du trenger. Leiligheten har en fin utsikt mot sentrum og skisenteret fra stua, kjøkkenet og uteplassen. Det er kort avstand til skole og barnehage på Madsebakken, samt til skog/friareal og til badeplassen Kjennerudvannet.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Jondalen – Løka bru – 2 eneboliger med 2 doble garasjer

På en 2.600 kvm stor tomt i naturskjønne omgivelser i Jondalen, får du to boliger som ligger rolig og landlig til på en stor tomt i Jondalen, ved Løka bru, på grensen til Telemark.

Løkaveien 1 er en enebolig fra 1972 som er løpende vedlikeholdt og holder en normal god standard, noe oppgradering må påregnes på blant annet badet. Ellers er det en romslig og god bolig med full kjeller og dobbelgarasje.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Gamlegrendåsen – Attraktiv enebolig med med solrik og barnevennlig beliggenhet

I svært attraktive omgivelser på barnevennlige Gamlegrendåsen finner du denne boligen som strekker seg over to plan, samt kjeller. Gaten er etablert og rolig, og ligger kun et par minutter unna barneskole og barnehage. Området er solrikt, og en har fine, helårs turområder like i nærheten. Det er gang og sykkelvei til sentrum og Teknologiparken, i tillegg til et godt utarbeidet offentlig transporttilbud.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Lafteråsen – Nyoppført og påkostet enebolig

Med en attraktiv beliggenhet på Gamlegrendåsen finner du denne nye eneboligen som stod ferdigstilt i november 2017. Eneboligen holder en gjennomgående høy standard. Her er det benyttet tidsriktige løsninger av høy kvalitet, som gir et eksklusivt preg. Boligen ligger i meget attraktive og solrike omgivelser på Lafteråsen på Gamlegrendåsen syd. Her bor man i en rolig gate med eneboliger, uten gjennomfartstrafikk. Området er meget barnevennlig, og det er flere lekeplasser og en stor gapahuk med grill beliggende på Lafteråsen. I tillegg er det direkte adkomst til lysløypa fra gata.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Gamlegrendåsen Nord – Moderne eneboliger i rekke med takterrasse

Hovdeplassen ligger solrikt til i den beste delen av Kongsberg, på Gamlegrendåsen Nord. Et luftig område med utsikt over Kongsberg by, Skrimfjellene, Knutefjell og Kongsberg skisenter. Boligene har gjennomtenkte og praktiske planløsninger som gir gode og plasseffektive rom. Området er fredelig, trafikksikkert og barnevennlig. Her er det nært alt du behøver i by og mark.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Lafteråsen – Moderne og herskapelige eneboliger

Finn familiens nye hjem på Lafteråsen! Velg en romslig enebolig som ligger høyt, fritt og solrikt til i grønne omgivelser. Stadig flere familier finner seg til rette i dette flotte boligområdet, og det er med god grunn. Block Watne bygger totalt 39 nye boliger i flotte omgivelser på Lafteråsen og vil bli flotte hjem for mange forskjellige mennesker. På Lafteråsen kommer det boliger i en rekke ulike stiler og uttrykk, og du kan finne akkurat det som passer dine behov!

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg