På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 7 boliger som er til salgs akkurat nå:

Skinnarberga. Arkitekttegnet enebolig med flott utsikt og meget god solgang. Sentrumsnær, usjenert og tilbaketrukket eiendom.

Innholdsrik enebolig med gangavstand til Kongsberg sentrum og dets fasiliteter samt Kongsberg Teknologipark. Boligen strekker seg over to plan og byr på flott utsikt mot Skrimfjellene, Kongsberg skisenter og Nybroa.

Se flere bilder og last ned prospektet av boligen her. 

Ullandløkka. Lys og pen 2-roms leilighet med sentral beliggenhet. Ingen dokumentavgift.

Velkommen til Prokurator Torps gate 6. 2-roms leilighet i 3. etasje med balkong og god solgang. Leiligheten ligger en kort spasertur unna Kongsberg sentrum med dets fasiliteter og bussholdeplassen er 2-minutters gange unna.

Se flere bilder og last ned prospektet av boligen her. 

Madsebakken – Lys og tiltalende 3-roms selveierleilighet i 2.etg. med flott utsikt og gode solforhold.

Velkommen til Musikkløkka 6 b! Tiltalende 3-roms selveierleilighet i 2 etg. med flott utsikt og gode solforhold. Leiligheten ligger i attraktivt område på Madsebakken med kort vei til skole, barnehage, busstopp, marka og bysentrum med de fleste servicetilbud.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

Madsebakken/Bombakken. Stor og pen enebolig, fin beliggenhet i barnevennlig strøk. 7 rom, dobbelgarasje, flott utsikt! Bare å flytte rett inn!

Romslig og nylig oppusset familiebolig med dobbelgarasje. Hyggelig uteområde med nyere terrasse, gode solforhold og flott utsikt. Boligen har en god beliggenhet med gangavstand til sentrum, kort vei til skole, barnehager, offentlig kommunikasjon, skiløyper, skog og badeplass samt et rikt utvalg av servicetilbud. Huset ble oppført i 1984 men er vesentlig forandret i senere år og har en god standard, er delikat innredet med fokus på sosiale arealer og store rom. Perfekt bolig for deg som ønsker god plass for hele familien.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

Gamlegrendåsen. Attraktiv enebolig med flott utsikt, gode solforhold og barnevennlig beliggenhet.

Velkommen til Helene Sembs vei 21 – En attraktiv enebolig med flott utsikt. Her bor man med kort avstand til lysløype med preparerte skiløyper om vinteren og hyggelige skogsstier for sykling, jogging eller gåing når snøen går. Solforholdene er meget gode, og området er svært barnevennlig med både lekeplasser og barnehage rett i nærheten. Det går gang-/sykkelvei til Teknologiparken, sentrum, skole og butikk, eller man kan hoppe på en buss om det frister mer.

Se flere bilder og last ned prospektet her. 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg