På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 6 boliger som er til salgs akkurat nå:

Hovdeplassen – Eneboliger i rekke.

Med en solrik takterrasse for livsnytere, finner du drømmeboligen på Hovdeplassen. Boligene som bygges i disse dager har gjennomtenkte og praktiske planløsninger som gir gode og plasseffektive rom. Hovdeplassen ligger solrikt til i den beste delen av Kongsberg, på Gamlegrendåsen Nord. Et luftig område med utsikt over Kongsberg by, Skrimfjellene, Knutefjell og Kongsberg skisenter.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Hvittingfoss – Enebolig med stor, usjenert og barnevennlig tomt

I et barnevennlig boligområde cirka 1 km fra Hvittingfoss sentrum, på vestsiden av Lågen, finner du denne boligen som ligger syd/østvendt, solrikt og fint til. Eiendommen har en stor og meget usjenert hage som er pent opparbeidet med plen, busker, planter og trær.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Raumyr – Pen selveier med 2 soverom på bakkeplan

På koselige Raumyr finner du en leilighet som ligger i et etablert og populært boligområde. Her er det kort vei til både skole, barnehage, skogen og friområder. Gangavstand til begge sider av bysentrum. Leiligheten ligger i første etasje og har en stor terrasse på 16 kvm, med svært gode solforhold.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Heistadmoen – Sjarmerende småbruk med stall, plass til 4 hester – 11077 kvm. tomt

Ved Heistadmoen – omkranset av grønne beiter, jorder og skogholt – finner du dette idylliske småbruket med hovedhus og stall og hele 11.077 kvm tomt. Boligen er varm og sjarmerende og hagen inneholder en liten fiskedam, ripsbusker, rabarbra, plommetre og andre bærbusker. Her finner du drømmen om å bo på landet.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Hindtåsen Terrasse – Nyere 4-roms selveierleilighet med flott utsikt.

Med flott utsikt i attraktive og solrike omgivelser, heis, garasje og treningsstudio finner du denne lekre leiligheten i populære Hindtåsen Terrasse. Her kan du flytte rett inn og med vaktmestertjenestene slipper du både snømåkingen og gartnerjobben. Fra leiligheten er kort avstand til skole og barnehage på Madsebakken, samt til skog/friareal og til badeplassen Kjennerudvannet.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg