På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 5 boliger som er til salgs akkurat nå:

Skavanger – Lys og pen leilighet med god planløsning

Beliggende på Skavanger, et etablert og trivelig boligområde nord for Kongsberg sentrum, finner du denne trivelige leiligheten som er pusset opp de senere år, med blant annet et renovert bad, kjøkken og vaskerom. Fra Skavanger er det kort vei til flotte turområder, dagligvare, skole, barnehage, idrettsplass, Kongsberghallen, skog/friarealer og offentlig kommunikasjon. Det er heller ikke langt inn til Kongsberg sentrum, og en gang- og sykkelvei gjør adkomsten til byen enkel.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Kongsberg – Nymoen – Helt ny 1/2 part av tomannsbolig

Med en meget attraktiv beliggenhet på Nymoen ved Flåtaløkka, finner du denne halvparten av en helt ny tomannsbolig med egen takterrasse. Området er solrikt og barnevennlig med kort vei til skole, barnehage, teknologiparken med mere. Det er gangavstand til sentrum og jernbanestasjonen med hyppige tog- og bussforbindelser til de større byene. Mot elven grenser eiendommen til et innbydende friområde

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Henckeltunet – 6 nye leiligheter kommer for salg

Alle drømmer vi vel om å ha både naturen og byen i umiddelbar nærhet. På Henckeltunet får du nettopp det! Leilighetene på Henckeltunet inngår i et nytt og velfungerende boligområde på Gamlegrendåsen Nord. Her bor mennesker i alle livsfaser, noe som gir et godt og variert bomiljø. Området ligger i rolige og luftige omgivelser med grønne fellesområder og med begrenset biltrafikk på området.

Henckeltunet byr på 18 leiligheter fordelt på 3 stk 6-mannsboliger som vi kaller hus 1, hus 2 og hus 3, se bilde. Leilighetene på Henckeltunet er organisert i et OBOS tilknyttet borettslag med lave innskudd. Les mer om felleskostnader og borettslag lenger nede på siden.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Gamlegrendåsen Nord – Moderne eneboliger i rekke med takterrasse

Hovdeplassen ligger solrikt til i den beste delen av Kongsberg, på Gamlegrendåsen Nord. Et luftig område med utsikt over Kongsberg by, Skrimfjellene, Knutefjell og Kongsberg skisenter. Boligene har gjennomtenkte og praktiske planløsninger som gir gode og plasseffektive rom. Området er fredelig, trafikksikkert og barnevennlig. Her er det nært alt du behøver i by og mark.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Passebekk – Modernisert enebolig med god og usjenert beliggenhet

Årets julegave til ham eller henne? I i landlige omgivelser i Passebekk finner du denne meget pene og rehabiliterte eiendommen med en usjenert beliggenhet. Boligen er lys, moderne og har en praktisk fordeling med bad og soverom i begge etasjer. Utenfor har du fine friområder i nærheten med skog og mark. Det er ca. 20 km til Kongsberg og ca. 10 km til Hvittingfoss og busstopp rett ved.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg