På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 6 boliger som er til salgs akkurat nå:

Steglet – Pen og praktisk halvpart av en tomannsbolig oppført i 2014.

Beliggende i et barnevennlig område uten gjennomgangstrafikk med kort vei til Teknologiparken og sentrum, finner du denne flotte halvparten av en tomannsbolig oppført i 2014.  Eiendommen har 3 soverom, en flott hage og ligger i et rolig og veletablert boligområde på Steglet ved foten av et skogsområde med turmuligheter langs Lågens helt ut til Kongsgårdmoen.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Sentrum/Berja. Meget sentral toromsleilighet

Med avskjermet beliggenhet og adkomst via heis, finner du denne smarte toromsleiligheten midt i sentrum. Her er det virkelig kort vei til alt hva byen har å tilby av butikker og servicetilbud. Med spaseravstand til Berjasenteret og Kongsberg Togstasjon er leiligheten praktisk for både studenter, pendlere og eldre som ønsker en lettere hverdag.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Lafteråsen – Moderne enebolig med integrert dobbelgarasje

I naturskjønne omgivelser på Lafteråsen bygger Block Watne 39 nye boliger. På Lafteråsen kommer det boliger i en rekke ulike stiler og uttrykk, og du kan finne akkurat det som passer dine behov! Stedet ligger høyt og luftig til, på romslige solrike tomter. Boligene har gjennomtenkte løsninger med god utnyttelse av arealet, lyse flater og høy kvalitetsmessig standard. Alle hustypene er topp moderne, med sosiale og funksjonelle fortrinn.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Gamlegrendåsen – Lys og tiltalende bolig med flott beliggenhet

På et rolig og svært barnevennlig felt på Gamlegrendåsen, finner du denne boligen over to plan med 3 soverom. Med gangavstand til skogen og lysløypa med alle sine muligheter – sommer som vinter og med kort vei til barnehage, skole og dagligvare, samt sykkelsti til Teknologiparken og sentrum, har denne boligen alt du trenger.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Sentrumsnær og tiltalende leilighet

Med gangavstand til sentrum, egen garasjeplass og overbygget terrasse, finner du denne flotte toromsleiligheten på Gomsrud/Tislegård. Herfra er det gangavstand til Teknologiparken, Krona, skoler, barnehage og alle sentrums øvrige fasiliteter. Det er også fine turområder i nærheten.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg