På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 5 boliger som er til salgs akkurat nå:

Gamlegrendåsen – Moderne og flott enebolig i attraktivt boligområde

Nyere enebolig med livsløpsstandard, som krever lite vedlikehold. Det er gode tekniske løsninger og lavt energiforbruk. Eiendommen ligger solrikt og fint til, i nytt og populært boligområde på Gamlegrendåsen nord. Umiddelbar nærhet til skog og friområder med turstier og skiløyper. Kort vei til skole, barnehage og butikk. Bussforbindelse til byen.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Raumyr – Tiltalende bolig med alt på ei flate og usjenert hage

Sjarmerende enebolig med alt på ei flate som inneholder vindfang, gang, bad, stue, kjøkken og soverom. I tillegg har boligen garasje med bod i bakkant. Eiendommen ligger flott til i et meget attraktivt boligområde på Raumyr. Kort vei til skole, barnehage, fotballbane, skog og friområder. Gangavstand til bysentrum med de fleste servicetilbud.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Madsebakken – Flott enderekkehus med fin utsikt og gode solforhold

Flott rekkehus over to plan med mye sol. Boligen ligger i meget attraktive omgivelser på Madsebakken, med flott utsikt utover byen mot Funkelia. Dette populære boligområdet er solrikt, rolig og barnevennlig. Her har man sol fra morgen til kveld. Det er kort avstand til skole, barnehage, dagligvare, fine turområder, og det går gang-/sykkelsti til sentrum, der man finner alle øvrige fasiliteter. Det er også et godt utbygd offentlig transporttilbud i nærheten, med busstopp både for lokalbusser og ekspressbuss til Drammen/Oslo/Notodden.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Skollenborg – Enebolig med dobbel garasje beliggende i landlige og solrike omgivelser

Eiendommen ligger landlig og fint til i et lite boligfelt i Nyhusveien utenfor Skollenborg. Boligen ligger meget solrikt til. Kort vei til barnehage og butikk, umiddelbar nærhet til skog og friområder. Det er ca. 10 km til Kongsberg sentrum.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Innholdsrik enebolig nær sentrum. 3 garasjer og isolert hobbyrom / verksted.

Innholdsrik enebolig som ble oppført i 1969, og bygget om/på i 1986. (Da ble eksisterende tak fjernet, og ny 2. etasje oppført). Eiendommen ligger syd/østvendt til, med bra utsikt. Den ligger innerst i blindvei, i et eldre, etablert og rolig boligområde rett nord for sentrum / på vestsiden av Lågen. Eiendommen grenser mot skog/friareal. Kort avstand/gang-sykkelvei til buss-stopp, dagligvareforretning, skole, barnehave og til sentrum.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg