Prisvinner, Bamse og Norges mest brutale skrekkfilm på plakaten.

Det er bare noen av filmene Krona Kino kan friste med denne helgen.

LYST

Skrekkfilm på sitt beste – eller var det verste? Foto: Filmweb

Premiere: 21. april

Lisa Rostorp, en berømt krimforfatter som skriver bøker av ekstrem rå art, blir selv offer for et brutalt overgrep en mørk vinterkveld. Hun isolerer seg i leiligheten sin, bestemt på å bearbeide angsten og gå videre i livet. Det er imidlertid lettere sagt enn gjort, for snart blir hun rammet av en serie skremmende hendelser. Det tar ikke lang tid før hun er overbevist om at hennes tidligere angriper på ny forfølger henne, men…hvor går grensen mellom fantasi og virkelighet?

Kjøp billetter til LYST her. 

Se traileren her:

 

SONG TO SONG

Foto/Copyright: SF Studios

Premiere: 21. april

To kryssende kjærlighets trekanter. Besettelse og svik satt opp mot musikkscenene i Austin, Texas. Terrence Malick står for regien og hovedrollene spilles av stjerner som Ryan Gosling, Natalie Portman, Michael Fassbender, Christian Bale og Rooney Mara.

Kjøp billetter til Song to Song her. 

Se traileren her:

 

BAMSE OG HEKSENS DATTER

Foto/Copyright: Nordisk Film Distribusjon

Premiere: 21. april

Krøsus Sork finner gull i bevernes dam. For å rive dammen og få gullet for seg selv lurer han heksens datter Lova til å trylle bort Bamse. Når Bamse er borte er det opp til alle barn å stoppe Krøsus – men for å klare det må alle legge fra seg sine uenigheter og jobbe sammen…

Kjøp billetter til Bamse og Heksens Datter her. 

Se traileren her:

 

FLUEFANGEREN

Fluefangeren har vunnet en rekke filmpriser. Foto: Europafilm

Premiere: 21. april

Fluefangeren er et fengslende politisk drama som fanger vekst og fall av et diktatur i et klasserom. Vi møter Ghani, en idealistisk lærer, som i løpet av en intens dag, mister sine egne prinsipper når han stenger elevene inne i klasserommet i et forsøk på å sementere den etniske konflikten blant barna og samtidig redde sin egen arbeidsplass.

Kjøp billetter til Fluefangeren her. 

Se traileren her: 

 

DEN LYKKELIGSTE DAGEN I OLLI MÄKIS LIV

Foto/Copyright: Sami Kuokkanen Kuvaamo / Storytelling Media

Premiere: 21. april

Det er sommeren 1962 og Olli Mäki har nettopp oppnådd tittelkamp i VM i boksing i fjærvekt. Filmen tar oss med på reisen fra den finske landsbygda til storbyen Helsinki for en «showdown» mot den amerikanske mesteren Davey Moore. Alt Olli trenger å gjøre er å gå ned i vekt og holde konsentrasjonen oppe. Det er bare et problem – han er forelsket…

Kjøp billetter til Den Lykkeligste Dagen i Olli Mäkis Liv her. 

Se traileren her:

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg