3600 fløtter til by’n

Maya Lie, Bjørn Isaksen og Anniken Tangerud tar med seg 3600.no og /Vi bryr vårs og flytter inn i Kirkegata 12.

3600 og /Vi bryr vårs går fra ord til handling og flytter inn i Kirkegata 12.

Etter tre og et halvt år, godt bortgjemt inne i Teknologiparken, gjør vi det vi har planlagt og flytter til sentrum. Målet er å bli mer synlige, komme nærmere leserne våre og spandere kaffe på de som stikker innom.

Siden oppstarten høsten 2015 har vi opparbeidet oss mange trofaste lesere og samarbeidspartnere – som bidrar til å gjøre 3600.no til noe viktig for Kongsberg. Med 11.000 følgere på sosiale medier og en stadig økende lesergruppe, tror vi at gode, positive historier faktisk betyr en liten forskjell. 

Nå flytter vi inn i historiske lokaler på Vestsida, mellom Opsahlgården og frisøren B:Zar. Her har det vært drevet handel siden byen ble grunnlagt, og nå er det jaggu vår tur 🙂

Vi skal ikke drive butikk i tradisjonell forstand, men her vil du finne redaksjonen til nettmagasinet 3600.no, pluss møteplass og kontorer for 3600/Vi bryr vårs. Vi er litt nostalgiske, så vi må også bruke plassen til å stille ut gode minner fra Kongsberg. 

Det er også viktig for oss å vise at tomme butikklokaler i sentrum kan fylles med andre ting enn vanlige butikker – og akkurat det kommer til å bli viktig i årene som kommer – tror vi.

Så hvis du er nysgjerrig på hva vi driver med, eller har en god historie å fortelle – bare stikk innom – vi spanderer kaffe!

Bjørn Isaksen

Daglig leder, journalist og fotograf i Kongsberg Community AS og Nettmagasinet 3600.no. Utdannet i markedsføring og har bred arbeidserfaring innen IT og journalistikk.

Se alle innlegg