På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 11 boliger som er til salgs akkurat nå:

Lindbojordet. 2-roms andelsleilighet med nytt kjøkken og nyere bad.

Leilighet med nyere bad og nytt kjøkken i 2018. Boligen fremstår forøvrig med behov for oppgradering av overflater. Gangavstand til dagligvarebutikk, idrettshall, fotballbane, skole og barnehage, samt bussforbindelse til byen. Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder stue med utgang til balkong, kjøkken, gang, soverom og bad.

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Bevergrenda. Enebolig med landlig, men samtidig sentral beliggenhet i Bevergrenda. Nærhet til skog- og lysløype.

Boligen strekker seg over to plan og er per idag innredet som to boenheter. Boligen ligger fint til med stor tomt som grenser til fine skog- og turområder. Flott utsikt mot Lågen og rolig boområde med nærhet til Kongsberg sentrum.

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Skavanger. Eldre enebolig med behov for renovering/modernisering.

Velkommen til Søren Jaabæks vei 9. Boligen ligger usjenert til med noe utsikt og skjermet uteplass, i et eldre, etablert og rolig boområde på Skavanger med nærhet til fine turområder. Eldre enebolig med standard hovedsaklig fra byggeår. Behov for renovering- og modernisering.

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Gamlegrendåsen. Nyere enebolig i kjede over to plan beliggende på Kongsberg solside. Carport. Kort vei til skog- og friområder og butikk.

Innbydende enebolig i kjede med carport. Eiendommen ligger fint til i et nyere boligfelt på Gamlegrendåsen Nord i Kongsberg. Området er solrikt og attraktivt. Det er kort vei til skog- og friområder. Her har man også nærhet til skole, barnehage, butikk, offentlig kommunikasjon i tillegg til kort vei til Kongsberg sentrum.

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Steglet. Enebolig over 3 plan med utleie, stor tomt og Carport. Nærhet til Teknologiparken, Krona, skole og barnehage.

Frittstående enebolig over 3 plan med utleiedel. Her er det kort avstand til Teknologiparken, Krona, skole, barnehage, buss-stopp og dagligvareforretning samt turterreng.

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Sentrum. 2-roms selveierleilighet midt i sentrum. Heis og nærhet til butikker og offentlig kommunikasjon.

Velkommen til Kongens gate 14, 2-roms selveierleilighet midt i sentrum med nærhet til alle byens fasiliteter. Leiligheten ligger i 2. etasje med adkomst via heis eller trapp. Leiligheten fremstår lys og innbydende. Boligen egner seg godt for både yngre og eldre. Nærhet til alle byens fasiliteter rett utenfor døren og Kongsberg knutepunkt med hyppige buss- og togavganger et steinkast unna.

Se flere bilder og se den komplette salgsoppgaven her. 

Madsebakken. Stor enebolig med usjenert og flott hage.

Velkommen til Kløversvingen 11. Innholdsrik enebolig over to plan. Eiendommen ligger flott til i et eldre, etablert og populært boligområde på Madsebakken. Nærhet til skog og friområder, gang- og sykkelstier. Kort vei til skole, barnehage, matvarebutikk, bussforbindelse til byen og TimeEkspressen med bussforbindelser retning Oslo/Gardermoen. Gangavstand til bysentrum med de fleste servicetilbud.

Se flere bilder og se den komplette salgsoppgaven her. 

Steglet. Lys og pen 3-roms i 2.etg. med flott balkong.

Velkommen til Sandsværveien 182. Lys og pen andelsleilighet i 2.etg. som inneholder gang, bad, stue, kjøkken og 2 soverom. Leiligheten ligger i et etablert og boligområde på Sandsværveien. Kort vei til Teknologiparken, dagligvare, skole, barnehage og busstopp. Nærhet til marka.

Se flere bilder og se den komplette salgsoppgaven her. 

Gamlegrendåsen. Pent rekkehus med 3 soverom og barnevennlig beliggenhet.

Velkommen til Christian Sindings vei 38 – Et innholdsrikt rekkehus som kan passe til både enslige, par og familier. Her bor man i fine og barnevennlige omgivelser med nærhet til skole og barnehage. Skog og friområder med gode turmuligheter og lysløype er rett i nærheten, samtidig som det er gang-/sykkelsti ned til Teknologiparken og sentrum.

Se flere bilder og se den komplette salgsoppgaven her. 

Baneveien. Flott 4-roms selveier i 3. etasje med 2 bad og flotte sol/utsiktsforhold. Heis og garasjeplass.

Leiligheten ligger solrikt og fint til, i et rolig og etablert boligområde nært Kongsberg sentrum. Gangavstand til dagligvare, jernbane/buss-stopp, og til bysentrum. Leiligheten ligger i 3 etasje. Egen bod (ca. 6 m2) og 1 biloppstillingsplass i oppvarmet kjeller.

Se flere bilder og se den komplette salgsoppgaven her. 

HENCKELTUNET VEST. Moderne og solrike 2- og 4-mannsboliger på Gamlegrendåsen Nord. Nær naturen og sentrum i et nytt og flott borettslag.

Alle drømmer vel om å ha både naturen og byen i umiddelbar nærhet. På Henckeltunet Vest får du nettopp det! Leilighetene på Henckeltunet Vest inngår i et nytt og velfungerende boligområde på Gamlegrendåsen Nord. Her bor mennesker i alle livsfaser, noe som gir et godt og variert bomiljø. Området ligger i rolige og luftige omgivelser med grønne fellesområder og med begrenset biltrafikk på området.

Henckeltunet Vest byr på 20 boliger fordelt på 4 bygninger med 2-mannsboliger, og 3 bygninger med 4-mannsboliger. Boligene er organisert i et OBOS tilknyttet borettslag med lave innskudd og mulighet for individuell nedbetaling av felleslånet. Uteområdet i borettslaget kommer med flotte grøntarealer med ferdigplen, kantstein, plantede frukttrær og to flotte lekeplasser.

Se flere bilder og se den komplette salgsoppgaven her. 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg