På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 10 boliger som er til salgs akkurat nå:

Flesberg – Rebberudplass – Idyllisk småbruk på landet med strandlinje mot Lågen

I idylliske og vakre omgivelser på bygda i Flesberg på nedsiden av Blefjell finner du dette spennende småbruket. Her kan bonderomantikken få sitt frie utspring da eiendommen med sin bygningsmasse oser av sjarm og idyll. Eiendommen er egnet til å ha dyr som f.eks. hest, geiter, høner, gris o.l., og her kan man få leve ut drømmen om å bo i romantiske og landlige omgivelser.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Gamlegrendåsen Nord – Nyere, moderne og gjennomgående enebolig i kjede med 4 soverom og 2 stuer.

Her er boligen for deg som ønsker å bo nær skog- og mark og samtidig sentralt. Området byr på gode solforhold og gangavstand til sentrum med dets fasiliteter. Hovedplassen barnehage ligger en kort skostur unna, og Madsebakken skole er skolen man sogner til. Det er utearel på begge sidene av boligen og boligen er en endebolig. Her kan man flytte rett inn og trives fra første stund.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Kongsberg sentrum – Selveierleilighet med 2 soverom, heis og parkeringsplass i kjeller

I Withsgate finner du denne moderne og nye leiligheten som ligger sentralt til i Kongsberg, med kun få minutter til togstasjon og buss. Her er det kort vei til nærbutikk samt barnehage og skole rett i nærheten. Ca. 10 minutter gange til Kongsberg sentrum.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

SENTRUM – Nyere 2-roms selveierleilighet med garasjeplass, utsikt og sentral beliggenhet.

Svært sentral beliggenhet med umiddelbar nærhet til alle byens fasiliteter, som dagligvare, forretninger, kino, restauranter m.m. finner du denne tiltalende leilighetheten med god standard i 2. etasje. Det er kort avstand til både skoler og barnehage, samt noen minutters gange til Stortorvet kjøpesenter. Kongsberg knutepunkt kan tilby gode tog- og bussforbindelser til blant annet Notodden, Drammen og Oslo.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Stertebakke – 4-roms terrasseleilighet i toppetasjen med gode sol og utsiktsforhold – Garasjeplass

Med flotte utsiktsforhold beliggende på Kongsbergs solside, finner du denne toppleiligheten med tre soverom. Her er det mye sol til langt på kveld og gangavstand til sentrum. Innvendig er leiligheten generelt pusset opp over en lengre periode. Bad ble pusset opp i 2010 og i 2015 ble det skiftet ut kjøkkeninnredning.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Skavanger – Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig med flott utsikt over byen. Behov for modernisering.

I Skavanger finner du denne boligen som ligger fint til i en blindvei med flott utsikt over Kongsberg by. Boligen har behov for modernisering, men kan likevel flyttes rett inn i. Eiendommen ligger på en høyde i et etablert boligområde på Skavanger. Det er kort vei til Skavanger skole, idrettshall, Idrettsparken barnehage, treningsstudio og matvarebutikk. Gang og sykkelstier til sentrum. Nærhet til skog og friområder. Gode bussforbindelser til sentrum med tog og Timeekspressen. Fantastisk utsikt fra eiendommen.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

SKAVANGER – Pen leilighet med overbygget veranda.

På Lindbojordet, i et eldre etablert boligområde med lavblokker, rekkehus og eneboliger, finner du denne pene leiligheten. Her er det kort avstand til skog/friareal, busstopp, barnehage og barneskole. Gang/sykkelvei til dagligvare og til Kongsberg sentrum.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

GAMLEGRENDÅSEN – Toromsleilighet oppført i 2005 med solrik og avskjermet hage og kort vei til Teknologiparken.

Vestvendt og flott til, med egen avskjermet og trivelig uteplass med meget gode solforhold, på Gamlegrendåsen, finner du denne toromsleilighet med trappefri adkomst.

Gamlegrendåsen ligger på østsiden av Numedalslågen og er et attraktivt og barnevennlig boligfelt. Området har egen barneskole, flere barnehager og et godt utbygd nettverk av gang- og sykkelveier. Nyåpnet KIWI dagligvareforretning i umiddelbar nærhet, samt kort vei til Coop Extra med «post i butikk».

Felles for hele Gamlegrendåsen, er den vestvendte beliggenheten som gir god tilgang på sol fra tidlig formiddag til sen kveld. Man har store og flotte turterreng, kilometervis med lysløyper, samt et rikelig antall nærlekeplasser, fotballøkker og andre friområder. Busstopp med hyppige avganger til sentrum like ved. Via gang- og sykkelbrua «Bølgen», som går over Numedalslågen, har man få minutters gangavstand til Teknologiparken og med sykkel tar man seg raskt til sentrum.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Gamlegrendåsen – Lys og moderne 2-roms leilighet med garasjeplass.

I attraktive og solrike omgivelser i et nytt boligområde på Gamlegrendåsen syd finner du denne moderne og lyse toromsleiligheten fra 2012. Her bor man nær skog og fine turområder med lysløype og turstier, samtidig som det er kort avstand og gang-/sykkelvei til Teknologiparken og sentrum. Dagligvarebutikk, barnehage og barneskole finnes også i nærheten.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Gamlegrendåsen – Delikat 3-roms på bakkeplan med gode solforhold.

I attraktive omgivelser på Gamlegrendåsen syd finner du denne delikate treroms-selveierleiligheten beliggende i første etasje med alt på ett plan. Leiligheten inneholder vindfang, gang, bod/teknisk rom, bad, åpen kjøkkenløsning med spiseplass, stue og 2 soverom. Fra stuen er det adkomst til stor og solrik terrasse. I tillegg har boligen en utvendig bod i fellesbygg.Området er rolig, barnevennlig og solrikt. Kort vei til barnehager, skole, offentlig transport, dagligvare og flotte turområder. Det er gang- og sykkelvei til sentrum og Teknologiparken.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg