På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 10 boliger som er til salgs akkurat nå:

Gamlegrendåsen – Tiltalende og attraktiv endeleilighet

I populære omgivelser på Gamlegrendåsen Nord, som er et relativt nytt og attraktivt boligfelt, finner du denne lekre endeleiligheten med carport. Flott utsikt fra eiendommen. Her bor man solrikt og fint, med gangavstand til flotte turområder og lysløype. Boligområdet er etablert, rolig og barnevennlig. Skole, barnehage, butikk, og offentlig transport ligger også like i nærheten, og det er gang-/sykkelvei til sentrum og Teknologiparken.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Gamlegrendåsen – Tiltalende 3-roms

I attraktive og solrike omgivelser på Gamlegrendåsen finner du denne 3-roms leiligheten på bakkeplan med koselige uteplasser og garasje. Gaten er rolig og barnevennlig, og det er direkte adkomst til skogen og lysløypa, som er et populært oppholdssted både sommer og vinter. Det er kort vei til barnehage, skole, busstopp og dagligvare, samt sykkelsti til Teknologiparken og begge sider av sentrum.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Tislegård – Nyere rekkehusleilighet

Med en svært sentral beliggenhet på Tislegård og kort vei til alle sentrumsfasiliteter og få minutters gangavstand til Teknologiparken som ligger rett på andre siden av Numedalslågen, finner du dette nyere rekkehuset.

Barnehage og ungdomsskole finnes like i nærheten, og på Vestsiden har du dagligvareforretning, restauranter og caféer, ulike nisjebutikker og Krona hvor blant annet høyskolen, Kongsberg Kino og biblioteket nå er samlet under samme tak..

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Sandsværmoen – Lys og trivelig 3- roms.

På koselige Sandsværmoen finner du denne lyse og trivelige 3-roms leiligheten med meget sentral beliggenhet nær Teknologiparken og Krona. Garasje medfølger. Meget pen og praktisk bolig som er modernisert de siste årene og fremstår i dag som lys og tidsriktig. Sandsværmoen borettslag ligger sentralt til på Sandsværmoen, et rolig og etablert boområde på vestsiden. Kun få minutters gange til sentrum og borettslaget ligger plassert midt mellom Teknologiparken og Krona, på Kongsberg som huser bl.a. bibliotek, høyskole, musikkteater og kino. Kort vei til Funkelia, med skisenter, preparerte langrennsløyper og et meget flott turterreng som gjør området like anvendelig sommer som vinter. Nærmeste barnehage ligger like ved, og det er gangavstand til Wennersborg barneskole og Vestsiden ungdomsskole.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Sentrum – Fin 3-roms endeleilighet

Med en attraktiv beliggenhet ved Berja senteret midt i Kongsberg sentrum, finner du denne lyse og fine selveierleiligheten med garasjeplass. Her har man alt man trenger innen umiddelbar nærhet; dagligvare, forretninger, kafé, frisør m.m. samt kort vei til Stortorvet kjøpesenter. Ca. 150 meter til Kongsberg knutepunkt med offentlig kommunikasjon som tog, buss og taxi. Skoler og barnehager ligger også innen kort avstand.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Sentrum vest – Lekker og unik bygård med 3 leiligheter.

Sentralt til i Kongsbergs eldste bydel Vestsiden finner du denne lekre og unike bygården med 3 leiligheter, sjarmerende gårdstun og to store uthus. Vestsiden er en bydel med en lun og koselig stemning i rolige og barnevennlige omgivelser, kun få minutter unna Kongsberg sentrum. Det er kort vei til Krona, næringsparken, skole, barnehage, butikker, spisesteder og offentlig kommunikasjon med gode tog- og bussforbindelser til både Notodden, Drammen og Oslo.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Gamlegrendåsen Nord – Nyere, moderne og gjennomgående enebolig i kjede.

Dette er boligen for deg som ønsker å bo nær skog- og mark og samtidig sentralt. Området byr på gode solforhold og gangavstand til sentrum med dets fasiliteter. Hovedplassen barnehage ligger en kort skostur unna, og Madsebakken skole er skolen man sogner til. Det er utearel på begge siden av boligen og boligen er en endebolig. Her kan man flytte rett inn og trives fra første stund.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Skavanger – Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig med flott utsikt.

I Skavanger finner du denne boligen som ligger fint til i en blindvei med flott utsikt over Kongsberg by. Boligen har behov for modernisering, men kan likevel flyttes rett inn i. Eiendommen ligger på en høyde i et etablert boligområde på Skavanger. Det er kort vei til Skavanger skole, idrettshall, Idrettsparken barnehage, treningsstudio og matvarebutikk. Gang og sykkelstier til sentrum. Nærhet til skog og friområder. Gode bussforbindelser til sentrum med tog og Timeekspressen. Fantastisk utsikt fra eiendommen.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Kongsberg sentrum – Selveierleilighet med 2 soverom, heis og parkeringsplass i kjeller.

I Withsgate finner du denne moderne og nye leiligheten som ligger sentralt til i Kongsberg, med kun få minutter til togstasjon og buss. Her er det kort vei til nærbutikk samt barnehage og skole rett i nærheten. Ca. 10 minutter gange til Kongsberg sentrum.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Sentrum – Nyere 2-roms selveierleilighet med garasjeplass, utsikt og sentral beliggenhet.

Svært sentral beliggenhet med umiddelbar nærhet til alle byens fasiliteter, som dagligvare, forretninger, kino, restauranter m.m. finner du denne tiltalende leilighetheten med god standard i 2. etasje. Det er kort avstand til både skoler og barnehage, samt noen minutters gange til Stortorvet kjøpesenter. Kongsberg knutepunkt kan tilby gode tog- og bussforbindelser til blant annet Notodden, Drammen og Oslo.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg